Fastighetsmäklare i Marbella | Marbella Dream Living

Fastighetsmäklare i Marbella

Om Marbella Dream Living

Letar du efter en fastighetsmäklare i Marbella och behöver hjälp med att köpa en fastighet i Marbella, sälja din villa i Puerto Banus eller att leta efter den senaste investeringsmöjligheten på Costa del Sol? I såfall har du kommit helt rätt! Marbella Dream Living har kunskap och erfarenhet när det kommer till den spanska fastighetsmarknaden och hjälper och guidar dig gärna till den typ av investering som passar dig!

Marbella Dream Living är stolta att i Marbella är de är kända för att ge en personlig, genuin och en proffesionellt hjälpande hand i din resa till att hitta din drömbostad. ”Vi älskar vårt jobb, inte enbart för att vi har god erfarenhet utan också för att vi älskar att följa er resa från dröm till verklighet!”

En mäklare i Marbella med erfarenhet

Marbella Dream Living har över 25-års mäklarerfarenhet här på Costa del Sol, specifikt när det gäller fastigheter i Marbella. Vi har goda erfarenheter gällande både att bo på Costa del Sol men också att ha jobbat som fastighetsmäklare här i Marbella i många år.

Marbella Dream Living jobbar i ett team med fastighetsmäklare i Marbella och har under åren skaffat sig ett oöverträffat gott rykte tack vare att de alltid sätter kunden i centrum och kan vikten av tydlig och öppen kommunikation vilket ger en bra kundkontakt med alla kunder, vilket garanterar att de lyssnar på dig som kund och erbjuder dig det du söker.

”Vi är inte intresserade av att vara den största försäljningsorganisationen utan föredrar i stället att kunna erbjuda de bästa fastigheterna och den bästa tänkbara servicen i detta område.”

Personlig service

Marbella Dream Living är ett litet företag som byggts upp av kompetens under de senaste decennierna och gett givande resultat. Det är denna typ av resultat som sammanför säljare och köpare tillsammans på ett mycket sofistikerat och allt mer krävande sätt på en internationell marknad.
Vi strävar kontinuerligt efter att erbjuda den bästa möjliga kundservicen. Vi ger möjligheten till människor som vill köpa en fastighet i Marbella eller investera med hjälp nära samarbete med byggbolag och banker för säkerställa att vi levererar bara det bästa.

Om du letar efter en investeringsmöjlighet i Marbella, en villa på Costa del Sol, eller en takvåning i Puerto Banus  med den bästa mäklarbyrån i Marbella så har du kommit rätt!

Ta en titt på vår sida där du kan se konstanta uppdateringar med de senaste fastigheterna som är till salu eller till uthyrning runtom Marbella och Costa del Sol.

©2021 Marbella Dream Living | Designad och underhållen av Plush Global Media

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account