default

Nyproduktion i Marbella

Nyproduktion i Marbella

Vi har tidigare skrivit om fördelarna med att köpa nyproducerade fastigheter som inte är byggda än, i Marbella och en av fördelarna är att man blir ägare till en helt ny fastighet som ingen annan har bott i tidigare. Det är en speciell känsla att man är den första i en bostad, och det innebär också att du har möjlighet att bestämma viss inredning så som du önskar, innan de börjar bygga ditt nya hem.  Det finns fantastiska alternativ när det kommer till nyproducerade fastigheter i Marbella, men du behöver inte köpa en fastighet som inte byggts än för att bli en ägare, du kan köpa nyproduktion i Marbella eller om du hellre önskar en äldre fastighet som någon vill sälja. För att se hela utbudet med fastigheter som ligger till salu, klicka här:  Alla fastigheter till Salu .

De nyproducerade fastigheterna i Marbella är helt annorlunda jämfört med de fastigheter som solkusten har haft tidigare. Den nuvarande trenden är för fastigheter med ett mycket mindre antal lägenheter. Även nyproducerade villor i Marbella fokuserar på att erbjuda skräddarsydd design av topp arkitekter så att den ena villan inte är likadan som en annan. Tyngdpunkten ligger på köpare som letar efter lyx, unikhet och hög kvalitet och inventarier med användning av modern teknik som kan styra allt i bostaden från säkerhetssystem och audiovisuella till dra för gardinerna med hjälp av en kontroll. De nyaproducerade fastigheterna i Marbella erbjuder ett lyxigt boende, plus att de är positionerade för att ge den bästa utsikten över ett vackert område.

En modern dröm i La Cala de Mijas

apartment till salu i Mijas R3424648Bedövning 2 sovrum 2 badrum mIddle våning lägenhet, med fantastisk havsutsikt ligger i ett lugnt läge, mycket nära stranden i ett uppåt och kommande område nära La Cala & Fuengirola.

Lägenheten har öppen planlösning, högkvalitativa inredning i hela fastigheten samt ett fullt utrustat kök med Bosch apparater.

Det stora sovrummet har eget badrum och det andra sovrummet har ett separat badrum som också kan användas som gästtoalett. Komplexet erbjuder olika faciliteter som; ett gym, ett hälsocenter, grönområden och en gemensam pool. Beläget i en lugn och fridfull miljö omgiven av natur och med magnifik havsutsikt.

Lägenheten har 1 förråd och 1 parkeringsplats. Ett bra utbud av barer, restauranger och ett litet snabbköp inom gångavstånd.

villa till salu i Marbella Nueva Andalucia Los Naranjos Golf R3444658Nyproduktion på Marbellas Bästa Läge

Villa Maria ligger i en prestigefyllda områdena i Nueva Andalucía, bara några minuter från Marbella centrum och Puerto Banús.
Villan ligger på den första raden i Los Naranjos Golf Club och erbjuder fantastisk panoramautsikt över golfbanan, havet och bergen. Villa Maria är ett bra exempel på hur modern, till stor del italiensk design, kan integreras i det naturliga landskapet.

Villan har både inuti och utanför terrasser, en stor blommande tropisk trädgård och en infinity pool som säkringar med horisonten. Ett enligt dräneringssystem hindrar översvämning av tomten och upprätthåller ett automatiskt bevattningssystem – att spara vatten och skydda växter från torkan.
Trädgården har skuggiga och soliga områden åtskilda av praktiska vägar, kaklade med granitblock.

I vardagsrummet är huvudfokus i villa med ett parkettgolv, utarbetade med trä, unika textil tapeten och träpaneler inramning alla dörrar, fönster, den öppna spisen och den stora smarta TV. I köket finns italienska Castagna lyxiga möbler, en fantastisk Massiero lampa och en stor bar zon med en Silestone konstgjord sten disk.
Alla apparater är från professionella varumärken, såsom Gaggenau, Liebherr och Grohe. Bara förbi köket finns en matsal med en italiensk Smania bord och en vacker ek balk tak. Handlingen ger en privat infinity pool och en vacker trädgård och från vilken punkt som helst, det finns fascinerande utsikt över havet och bergen.

villa till salu i Marbella Sierra Blanca 2856MLVPrestigefylld Nyproduktion i Marbella, Sierra Blanca

Nytt projekt beläget på en av Marbellas mest exklusiva adresser i Sierra Blanca. Le Blanc är ett projekt som består av 22 villor i en inhägnad community omgivet av mogna trädgårdar och med spektakulär utsikt över havet. Komplexet kommer att ha 24 timmars säkerhet, gemensam pool och gym. Omgiven av naturparker, golfbanor, prestigefyllda skolor och bara en 20 minuters promenad från bekvämligheter och de bästa stränderna i Marbella. Le Blanc erbjuder parhus med rymliga vardagsrum, 4-5 sovrum, källare mellan 45-60m2, solarium mellan 80-110m2 med fantastisk havsutsikt, garage för 3 bilar. I detta projekt används de bästa kvaliteterna och avancerad teknik, aerotermisk system, golvvärme i hela huset, led ljus, hemautomatiseringssystem, laddningsstation för elbil m.m. Varje villa kommer också att ha möjlighet att lägga till en privat pool, jacuzzi, privat gym, hiss och utomhuskök för takterrassen..

penthouse till salu i Mijas La Cala Golf Phoenix Resort LCM-DLP-PH2335Nyproduktion La Cala de Mijas

Phoenix Resort La Cala, FRONTLINE GOLF, La Cala Golf, Mijas Costa – Under uppbyggnad – Avslutad prognos mars 2021

Stigande från foten av Sierra de Mijas och blickar ut mot azurblå Medelhavet hittar du Phoenix Resort La Cala. Ge dig det utrymme du behöver, för det liv du förtjänar. Phoenix Resort La Cala sätter ett nytt riktmärke på Costa del Sol. Ledande kvalitetsstandarder i ett nytt rike och överträffar behoven hos den moderna internationella invånaren.

Beläget i den vackraste platsen på Costa del Sol i Spanien, omgiven av 3 18-håls golfbanor, erbjuder denna exklusiva utveckling endast 30 lägenheter av högsta ståndpunkt, som kombinerar sublimt landskap med oändlig havs panorama. Bara ett lyckligt få kommer att uppsluka i det här privata paradiset. Mästerlig design och modern lyx är synonymt med denna intima samling av lägenheter och takvåningar. Detta är framtiden för raffinerade utomeuropeiska levande, vilket leder hemmet du alltid har föreställt dig om livet.

penthouse till salu i Mijas Higueron West 217 1062Lyxigt Boende i La Cala

Helt ny tre sovrum penthouse på Costa del Sol, väster om Marbella

En tre säng penthouse med havsutsikt i ett innovativt koncept för samtida boende i Marbella West Mountainside. Den här extraordinära gateda och säkra urbaniseringen är i verkligheten en byggnad som är avsedd för mål och omfattar alla aspekter av sitt liv, allt behov har beaktats och tagits hand om. Kvarteret är angränsat till en utväg Sportklubb och Spa där ett familjemedlemskap med gratis livstid ingår i inköpet och inkluderar gym, pooler, lektioner, tennis, volleyboll, basketplaner, med ett spa för skönhet och välbefinnande. Det finns ett brett utbud av professionella tjänster som naturläkare, sjukgymnaster, massörer, frisörer, skönhetsbehandlingar, yoga, tai-chi etc, samt cykel- och löpbanor i hela 100 000 kvm gröna hållbara områden. Lägenheten är designad och exekverad med den mest utsökta detaljerna, de stora terrasserna effektivt dubblerar vardagsrummet och skapar ett flexibelt öppet område som är utformat kring klimat och livsstil i södra Spanien. Inuti erbjuder lägenheterna naturligt ljus, elegant detaljering och modern öppen planlösning. Beläget mellan Fuengirola och Benalmadena är anslutningarna till Malaga flygplats och Marbella fantastiska.

Köpa Nyproduktion i Marbella

Som ni läst är var och en av dessa nyproduktioner byggda för att uppfylla köparnas mycket höga förväntningar på och varje nyproduktion i Marbella-området är tillägnad att få bästa kvalitet när det kommer till byggmaterial, inredning och layout för att maximera angenäm upplevelse att leva i Marbella och njuta av Costa del Sol.

Inte endast tar utvecklarna dessa nya fastigheter i Marbella till en ny typ av livsstil i Marbella, de skapar även säkerhet och garantier när det gäller att köpa fastighet som inte är färdigbyggt än. De som säljer fastigheterna måste följa strikta regler när det gäller att marknadsföra och sälja nyproduktion som inte är färdigställt än och köparen har fler rättigheter och värdepapper än någonsin tidigare så att de kan köpa nyproduktion i Marbella i lugn och ro.

 Inte bara kan en bra mäklare hjälpa dig att göra rätt val, de kommer även att känna till de bästa fastigheterna så att du endast får de bästa tillgängliga fastigheterna som erbjuds. Dessutom kommer en bra fastighetsmäklare kunna rekommendera en bra advokat som kommer att ta hand om allt det finstilta och ser till att din insättning är i säkra händer.

Marbella Dream Living är en fastighetsbyrå med över 15 års erfarenhet på den spanska fastighetsmarknaden. De känner till alla tjänsteleverantörer och får ofta de senaste nyproduktionerna som är på väg att lanseras innan alla andra får det.

Kontakta vårt kontor om du är intresserad av att köpa nyproduktion i Marbella och Costa del Sol eller titta gärna på vår hemsida på de senaste nyprouktionerna till salu.

1 Comment

Comments are closed.

  1. Author
    Skatt i Spanien 2 år ago

    […] det kommer till att köpa fastighet i Marbella och hur de varierar beroende på om du köper en nyproduktion eller en fastighet som någon bott i […]

©2021 Marbella Dream Living | Designad och underhållen av Plush Global Media

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account