Apartment till salu i Estepona, Selwo

Apartment till salu i Estepona, Selwo

New Golden Mile, Estepona, Costa Del Sol

4 beds 3 baths south orientation 139 m² builtRef: M459258
€377.000

Apartment till salu i Estepona, Selwo

Lagenheter - New Golden Mile Costa Del Sol

Fantastisk masterplan av moderna lägenheter och takvåningar som ligger mitt i gott om gröna utomhusområden, sociala klubbar, gym och olika pooler och kompletteras med golfmedlemskap i La Resina Golf & Country Club.
Idealiskt beläget bara 10 minuter till Estepona och Puerto Banus och 15 minuter från Marbella, är utvecklingen omgiven av ett antal golfbanor, inklusive Atalaya, Los Flamingos, El Paraiso, Estepona och La Resina.

Det erbjuds ett urval av 2,3 och 4 sovrum och takvåningar byggda till högsta standard, perfekt för ett stugor eller permanent bostad med gott om gröna utomhusområden, socialklubb, gym och olika pooler.

Lägenheterna har öppen planlösning integrerat i vardagsrummet och ansluts till rymliga terrasser med vacker utsikt över de anlagda trädgårdarna och bergen, högkvalitativa ytbehandlingar anpassade till den naturliga miljön, energieffektiva bostäder som är moderna och eleganta i design med full fördel av det naturliga ljuset.

Dessa vackra hem erbjuder stora terrasser och takvåningar med solarium. Alla fastigheter inkluderar ett garage och förråd.

©2020 Marbella Dream Living | Designad och underhållen av Plush Global Media

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account