Country-house till salu i Ronda

Country-house till salu i Ronda

Ronda, Malaga East

8 beds 8 baths south orientation 1200 m² built35000 m² landRef: R3087418
€2.950.000

Country-house till salu i Ronda

country-house - Malaga East

”Läs nedan för en av Andalusiens finaste land Residences – perfekt reträtt eller Luxury Boutique Hotel

Välkommen till en av andalusiska finaste Country hem. Denna bostad är perfekt beläget bara en halvtimme från den blomstrande staden Sevilla. Tidigare bostad av en hertig från Madrid och hans familj erbjuder fastigheten totalt lugn och ro, och överdådiga boende med karaktär och charm. Anrik har fastigheten varit föremål för en total sympatisk restaurering under de senaste 5 åren och kommer nu att göra en underbar reträtt eller Luxury Boutique Hotel.

Nås via en egen privat allé, ser här egenskapen varje bit perfekt andalusiska herrgårdsmiljö. Det är en traditionell Hacienda stoltserar flexibelt boende kring sin ursprungliga kullerstensgården. Mogna träd skapar svalkande skugga som förgyller det lugnande ljudet av den centrala fontän, medan bourganvilla och Oleander ger vackra stänk av färg.

Inredningen laget tog inspiration från Europa och Marocko för att skapa en snygg och charmig livsrum som är både elegant och bekväm. Så mycket så att när Sanderson lanserade sin resenär utbud av tyger och tapeter i början av 2015, de väljer den här egenskapen som den plats där för att fotografera deras populära vårkollektion.

De viktigaste livsrum är mycket generöst tilltagna, men hur de har inretts och möblera får dem att känna oerhört välkomnande och ””hemtrevlig””. Medan den övergripande känslan id en av överflöd och storhet, är detta aldrig på bekostnad av komforten.

Ett flertal stora sovrum sviter, alla med sin egen badrum badrum och en stor privat uteplats. Att ha en egen uteplats gör dem helt perfekt för privata besökare eller betalande gäster. De två största smekmånad sviter – 100m² vardera – ligger på första våningen med vackra terrasser som åtnjuter spektakulära vyer och drömska solnedgångar. Varje sovrum svit har en vacker badrum, med klassisk eller modern inredning från lyx tillverkare som Sbordoni keramik i Italien. Varje badrum är olika och unika men alla delar samma hängivenhet till detalj.

Också många terrasser och uteplatser ta uteliv till en ny nivå. Det finns ställen att gömma allt, stoltserar härlig utsikt åt alla håll. Inget att förringa den vackra naturen som omger den här egenskapen.

En underbar året runt extravagans, den uppvärmda inomhus marockanska pool verkligen kommer till sin rätt i de något kallare månaderna. Med autentiska handgjorda kakel på golvet och i poolen, och intrikata gips-work varje funktion kombinerar att skapa en exotisk smak av Orienten.

Den sitter inom sina rundor, omgiven av mogna olivlundar, närmade via sin egen allé. Det har riklig parkering. Totalt 3,5 hektar mark med 1,200m² av bostäder.

Situation
Med inga grannar, inga skällande hundar, etc., bara total lugn och ro. Detta kompletterar dess utmärkta läge inom 10 minuters bilresa från tre livliga vitkalkade byar, var och en med utmärkta faciliteter och ligger halvvägs mellan Sevilla och den historiska staden Ronda. Ligger inom vackra, böljande landskap, ett lapptäcke av olivlundar, solrosor och spannmål, vilket gör platsen idealisk för alla typer av utomhusaktiviteter, inklusive ridning, skärmflygning och cykling. De höga toppar, orörda azurblå sjöar och tallskogar i Grazalema och Alcornocales nationalparker kan avnjutas inom en halvtimme, liksom prisbelönta golfbanor i Arcos de le Frontera, Sevilla, Jerez och Antequera. Denna del av Andalusien har en av de bästa klimaten i världen, med över 300 soldagar per år och milda frostfria nattetid temperaturer.

För mer information eller för att skickas broschyren, kontakta oss direkt fo rmore information om denna utsökta egendom till salu till ett fantastiskt pris!”

©2021 Marbella Dream Living | Designad och underhållen av Plush Global Media

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account